Lørdags lækkerier: Sund gulerodskage med nutella creme

Cæsarsalat med laks, lyn-syltede gulerødder og fedtfattig dressing

img_8248img_8245img_8249img_8234img_8254img_8250
Jeg er helt vild med den klassiske Caesar salat ? og ja det er virkelig dressingen der udgør den salat, fordi den er BARE GO, men kaloriemæssigt er det virkelig også dressingen, som udgør den salat! Jeg har derfor lavet en fedtfattig version af dressingen, men som ikke går på kompromis med smagen! Jeg har desuden tvistet salaten og brugt laks i stedet for den klassiske med kylling. Dertil indeholder salaten nogle lyn-syltede gulerødder ? det tilføjer smag, karakter og så er de nemme og tilberede.

Cæsarsalat med laks, lyn-syltede gulerødder og fedtfattig dressing (4 personer):

Fedtfattig cæsardressing:

  • 1,5 dl fedtfattig youghurt, skyr eller Cheasy fraise
  • 3 spsk fintrevet parmesan
  • 1 tsk salt
  • ½ hvidløg
  • Lidt citronsaft
  • 1 tsk sød fransk sennep eller ½ tsk dijonsennep

Fremgangsmåde:

  1. Tænd din ovn og lav dine rugbrødschips, hvis du ikke har lavet dem
  2. Skyl salat og gulerødder
  3. Snit dine gulerødder i lange, tynde strimler
  4. Varm en gryde op med olien og svits dine gulerødder et par minutter, de skal stadig have bid. Tilsæt eddiken og lad det stege yderligere 1-2 minutter. Tag det af varmen og lad gulerødderne dryppe af for eventuel resterende væske i en si
  5. Bland ingredienserne sammen til dressingen
  6. Anret med salat, gulerødder, laks og top med rugbrødschips og dryp med dressingen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Sund gulerodskage med nutella creme