Tunsalat med hytteost og feta

Lørdags lækkerier: En dadel forklædt som en snickers

En dadel forklædt som snickersEn dadel forklædt som snickersEn dadel forklædt som snickersEn dadel forklædt som snickers

//Indlægget indeholder affiliate links//
Godmorgen og hermed et lidt forsinket indlæg med lørdags lækkerier. Jeg sidder og skriver fra det nordjyske i dag, hvor jeg er taget en fri-weekend med mine forældre i vores ferielejlighed i Blokhus. Hold nu op en dejlig by, har I været der?
I dag skal den stå på snickers – eller en dadel forklædt som en snicker, og jeg siger jer, at den er virkelig godt forklædt, fordi den smager virkelig GODT! Jeg blev præsenteret for disse af en gymnasie veninde, og da jeg smagte dem udbrød jeg: “Amen det smager jo virkelig som snickers”. Jeg må beklage for de manglende mængde angivelser, men det gik lidt stærkt, da jeg lavede dem – eftersom jeg hurtigt ville have dem bixet sammen, så jeg kunne spise dem! Haha 😀

En dadel forklædt som snickers:

  • 2 håndfulde tørrede dadler (helst de bløde fra papæsken, men andre kan sagtens bruges)
  • 1 håndfuld saltede peanuts
  • Peanutbutter
  • Smeltet mørk chokolade (brug eventuelt sukkerfri jeg brugte denne fra EASIS)

Fremgangsmåde:

  • Hvis der er sten i dadlerne så fjen disse
  • Brug to teskeer til at putte en lille klump peanutbutter ind i dadlerne og herefter put 1-2 peanuts afhængig af dadlernes størrelse. Luk dadlen sammen
  • Smelt chokoladen over vandbad
  • Læg en dadel på en gaffel og brug en stor ske til at hælde chokolade over den. Læg den på et stykke bagepapir. Fortsæt med resten af dadlerne
  • Stil dadlerne på køl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunsalat med hytteost og feta