Den lækreste salat med løgmarmelade, grøn pesto, fenikel og bagte hvidløg

Hjemmelavede grove burgerboller med pulled chicken

hjemmelavet burger med pulled chickenhjemmelavet burger med pulled chickenhjemmelavet burger med pulled chickenhjemmelavet burger med pulled chicken

Hjemmelavede grove burgerboller med pulled chicken og coleslaw:

Burgerboller:

  • 2,5 dl vand
  • 25 g gær
  • ½ tsk sukrin gold eller honning
  • 1 tsk salt
  • 2 dl rugmel
  • 4,5 dl hvedemel
  • Topping: sesamfrø

Fremgangsmåde:

  1. Opløs gær i lunkent vand
  2. Tilsæt salt og sukker
  3. Tilsæt melet men hold lidt hvedemel tilbage. Ælt dejen godt sammen og tilsæt eventuelt det resterende hvedemel, hvis det er nødvendigt
  4. Form 6 burgerboller, tryk dem flade og lad dem hæve 20 min
  5. Penls bollerne med mælk og drys med sesamfrø
  6. Bag bollerne i 15-20 min ved 200 grader

Rub:

  • 3 kyllingefilet
  • 1 spsk Sukrin gold eller honning
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk stødt ingefær
  • 2 presset fed hvidløg

Barbeque sauce:

  • 3 spsk kethup
  • 1 spsk sukrin gold eller honning
  • 3 spsk æblecidereddike
  • 2 tsk salt
  • 2 spsk sød chili sauce
  • 2 spsk olie

Resterende:

Fremgangsmåde:

  1. Lad kyllingefileterne ligge i rub’en i en pose i 12 timer eller natten over. Hvis du ikke har tid til det, så lad det ligge i rub’en fra morgenstunden.
  2. Pak alle tre kyllinger ind i sølv papir og læg det i et ovnfast fad
  3. Bag kyllingen i 3 timer ved 110 grader varmluft.
  4. Mens kyllingen bager så lav din coleslaw
  5. Træk kyllingen fra hinanden med 2 gafler og bland det med barbeque saucen
  6. Server din burger

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lækreste salat med løgmarmelade, grøn pesto, fenikel og bagte hvidløg