Lørdags lækkerier: Krydderkage med kokosskum og friske bær

Lørdags lækkerier: Sunde Snickers

 

Sunde SnickersSunde SnickersSunde Snickers

Sunde SnickersSunde Snickers
Disse sunde snickers er efter min mening den perfekte kombination med en lørdag aften. Disse snickers er ikke ligeså faste i konsistensen som rigtige snickers, men smagen er derimod fantastisk. Jeg opbevarer mine snickers i fryseren, så er de også lidt mere faste i konsistensen, når du serverer dem. Desuden holder de længere, hvis du opbevarer dem i fryseren, så kan du nemt lidt finde dem frem, hvis du får uventede gæster.

Sunde snickers:

Bund:

  • 2 dl nødder (jeg brugte en blanding af mandler, hasselnødder og valnødder)
  • 7 dadler
  • 4 spsk vand

Karamel:

  • 12 dadler
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 spsk peanutbutter
  • ½ tsk vaniljepulver
  • ½ dl kokosmælk (du kan sagtens bruge almindelig mælk eller vand)
  • 1 pose saltede peanuts

Top:

  • 100 g smeltet mørk chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienserne til bunden
  2. Kom dem i en lille form beklædt med bagepapir (det synes jeg er nemmest)
  3. Put formen i fryseren og lad bunden sætte sig i 10-15 min
  4. Blend alle ingredienserne til karamellen undtagen de saltede peanuts
  5. Put karamellen ovenpå bunden, det kan være du skal trykke den ned ovenpå bunden. Det er nemmere med fugtige fingre
  6. Hak de saltede peanuts og drys dem overnpå. Tryk let med fingrene på de saltede peanuts, således får du en mere jævn overflade. Put formen i fryseren i 15 min. tid
  7. Imens smeltes den mørke chokolade
  8. Hæld den afkølede chokolade ovenpå dine snickers. Put formen i fryseren og lad dem køle ned
  9. Når chokoladen har sat sig, så brug en skarp kniv til at skære dine snickers ud i små firkanter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Krydderkage med kokosskum og friske bær