Lørdags lækkerier: Sundere kammerjunker

At begynde og skrive ikke-madrelaterede indlæg?

IMG_6143_Fotor

Selvom mit hovedfokus på bloggen er madlavning, så har jeg også delt nogle mere personlige og ikke mad-relaterede indlæg her på bloggen. Det sidste år har for mig været hårdt, hvilket jeg har skrevet om her og her. Jeg har overvejet, om jeg skal begynde at dele flere af disse mere personlige indlæg omhandlende mine tanker og refleksioner over min hverdag. Er det noget du kunne have lyst til at læse om?
Jeg elsker, når de tekster, som jeg skriver på bloggen, bare kommer til mig, når det bare er helt naturligt, hvad jeg skal skrive. Dette indlæg er også en af de indlæg, som bare kom til mig. Derfor kunne jeg også godt tænke mig, at dele mine tanker med jer, når teksterne bare kommer naturligt til mig. Jeg håber ihvertfald, at I har lyst til at læse med fremover, når jeg også deler nogle af disse mindre mad-relaterede indlæg. Derfor har jeg oprettet en ny kategori, som jeg har kaldt tankestrøm, hvor dette samt fremtidige indlæg vil være en del af.

I disse to tidligere indlæg har jeg fortalt om, hvordan det sidste år har været hårdt for mig, fordi jeg har været presset og har haft travlt. Som jeg også skriver, så er jeg en person, som godt kan lide at have flere bolde i luften samt, at der sker noget. Dette var blandt andet grunden til, at jeg startede bloggen. Dog kan dette også være en hårfin grænse nogle gange, hvor der ikke skal meget til, at det bliver for meget. Derfor kan det også være svært for mig selv at vurdere, hvornår jeg overskrider grænsen, men overskredet det er den ihvertfald blevet. På nuværende tidspunkt er jeg kommet til et punkt, hvor jeg begynder at kunne se lys for enden af tunellen, som i at jeg begynder at kunne se en mindre travl hverdag i møde. Det startede blandt andet med, at jeg blev færdig med mit andet semester på min kandidat i mandags. Puha, det var en lettelse, og jeg tror først, at det begynder at gå op for mig nu, at jeg faktisk har ferie. Da jeg vågnede i morges, havde jeg bare ikke lyst til at rejse mig fra sengen. Jeg havde egentlig planlagt en helt masse ting, som jeg skulle nå, men jeg orkede det bare ikke. Kender du også til de dage? Det bedste ved i dag, er at jeg faktisk “kan tillade” mig at tage en hel dag i sengen! Jeg har ikke længere nogen “dårlig samvittighed” over, at jeg egentlig burde læse eller forberede mig på eksamen. Så ja jeg tror det er gået op for mig, at jeg faktisk har ferie. Min udsigt i dag har derfor været Zulu-boxen, hvor jeg indledte med en klassiker: Beverly Hills 90210, som blev afløst af The Good Wife – perfekt dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Sundere kammerjunker