Lørdags lækkerier: Bagt havregrød med karamel, kokos og kompot

Hokkaidosuppe med kalkunbacon og græskarkerner

Hokkaidosuppe med kalkunbaconHokkaidosuppe med kalkunbaconHokkaidosuppe med kalkunbaconHokkaidosuppe med kalkunbaconHokkaidosuppe med kalkunbacon

Er det bare mig, der bliver helt vild med suppe, når det er koldt udenfor? Jeg tror jeg får suppe mindst fire gange om ugen – nix det ikke løgn. Derfor bliver der afprøvet en helt masse supper opskrifter herhjemme! Jeg inviterede en veninde på aftensmad forleden og serverede denne hokkaidosuppe med sprøde topping i form af bacon og ristede græskarkerner.

Hokkaidosuppe med bacon: 

  • 1 hokkaido
  • 1 gulerod
  • 1 lille sød kartoffel (kan undlades)
  • 1 stort rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 grønsagsboullion
  • 1/2 dl madlavningsfløde
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 tsk revet frisk ingefær (stødt ingefær kan også bruge)
  • 1/2 tsk chilipulver
  • 2 tsk salt
  • peber
  • Topping: Nautral skyr, kalkunbacon og ristede græskarkerner

Fremgangsmåde:

  1. Skyld hokkaido og skær den midt over. Pil græskarkerner nu
  2. Skær hokkaido og de resterende grøntsager i grove stykker. Hæld det i en gryde og tilsæt vand til grøntsagerne er dækket af vand
  3. Kog til grøntsagerne er møre. Blend suppen med en stavblender. Hvis du ønsker suppen mere tynd, så tilsæt ekstra vand
  4. Tilsæt grøntsagsboullion og krydderier og smag til
  5. Rist græskarkerne på en pande med 1 tsk olivenolie
  6. Steg kalkunbacon på panden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Bagt havregrød med karamel, kokos og kompot