Hokkaidosuppe med kalkunbacon og græskarkerner
Er det bare mig, der bliver helt vild med suppe, når det er koldt udenfor? Jeg tror jeg får suppe mindst fire gange om ugen – nix det ikke løgn. Derfor bliver der afprøvet en helt masse supper opskrifter herhjemme! Jeg inviterede en veninde på aftensmad forleden og serverede denne hokkaidosuppe med sprøde topping i form af bacon og ristede græskarkerner.
Hokkaidosuppe med bacon:
- 1 hokkaido
- 1 gulerod
- 1 lille sød kartoffel (kan undlades)
- 1 stort rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 grønsagsboullion
- 1/2 dl madlavningsfløde
- 1 tsk spidskommen
- 2 tsk revet frisk ingefær (stødt ingefær kan også bruge)
- 1/2 tsk chilipulver
- 2 tsk salt
- peber
- Topping: Nautral skyr, kalkunbacon og ristede græskarkerner
Fremgangsmåde:
- Skyld hokkaido og skær den midt over. Pil græskarkerner nu
- Skær hokkaido og de resterende grøntsager i grove stykker. Hæld det i en gryde og tilsæt vand til grøntsagerne er dækket af vand
- Kog til grøntsagerne er møre. Blend suppen med en stavblender. Hvis du ønsker suppen mere tynd, så tilsæt ekstra vand
- Tilsæt grøntsagsboullion og krydderier og smag til
- Rist græskarkerne på en pande med 1 tsk olivenolie
- Steg kalkunbacon på panden
Ingen kommentarer endnu