Madguide til Budapest

Opskrift på 3 stk lækre smørrebrød og et smugkig ind i et smukt univers

smørrebrød nicolas vahe

//Indlægget indeholder affiliate links//

Jeg var forleden så heldig, at blive inviteret til et fedt event af koncernen, som blandt andet står bag Nicolas Vahe og House Doctor (billeder er nedenfor!). Det foregik i deres showroom, og hold nu op det var flot. Du ved ligesom at kigge igennem et boligblad. Jeg ville ønske, at jeg kunne tage det hele med hjem! Åhhh! God man ikke kunne købe noget med hjem 😀

Vi blev først præsenteret for nogle af deres nye sylte produkter – syltede gulerødder, rødløg og rødbeder. Jeg er ekstra glad for disse syltede produkter er at de er råsyltede, så der er mere bid i dem. Derudover og det fede ved dette event var, at vi fik lov til at eksperimentere i deres (ultra flotte by the way )køkken. Ja bare slip en flok madbloggere løs i et køkken fyldt med lækre produkter (og lækkert service), det er jo himlen 😉 Vi skulle lave smørrebrød, og her havde vi en masse lækkert kød, grønt, krydderurter og desuden alle deres lækre produkter. Du kender måske Nicolas Vahe salte og olier ikke? Jeg har ihvertfald en af hver i mit køkken samt en eddike og dressing, men derudover har jeg ikke afprøvet så mange andre af deres produkter. Men de har virkelig meget: marmelade – søde og salte, kompot, ketchup, dressing, olier, cremet balsamico (tror det er det man kalder den), chips, pesto etc. Jeg var blandt andet så heldig, så få nogle af deres produkter med hjem – blandt andet en sukkerfri marmelade, hvilket jeg synes er vildt fedt, at de kaster sig ud i. Så den glæder jeg mig til at prøve.

Jeg lavede tre stk. lidt utraditionelle smørrebrød, og dem synes jeg lige, at du skulle have opskriften på:

And og bacon: 

  • 1 stor skive rugbrød
  • 1/2 stegt andebryst
  • 2 tsk figen balsamico marmelade fra Nicolas Vahe
  • 1 knivspids salt
  • 2 skiver stegt bacon
  • Og hvis du lige skal toppe den, så tope med bacon chips fra Nicolas Vahe

Fremgangsmåde:

  1. “riv” anden fra hinanden med en gaffel
  2. Hak bacon i små stykker. Bland bacon, and og figen-balsamico marmelade sammen – men hold lidt bacon tilbage til at toppe med. Smag til med salt
  3. Anret rugbrød med din ande-bacon rilette
  4. Drys med bacon

Laks, avo og ramsløg:

  • 1 stor skive rugbrød
  • 2 skiver røget laks
  • 1/4 avokado
  • 3 blade ramsløg (du kan plukke dem i mange skove!!)
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk mayonaise

Fremgangsmåde:

  1. Hak laksen og avokado i små stykker
  2. Hak ramsløg meget fint
  3. Bland alle ingredienserne sammen
  4. Anret på rugbrød

Lam og trøffel: 

  • 1 stor skive rugbrød
  • 2 skiver røget lam (her kan du bruge en rest af påskelammet eller noget andet lam)
  • 2 spsk svampe kompot fra Nicolas Vahe, du kan blandt andet købe det her
  • En god sjat cremet balsamico / balsamico glaze med trøffel fra Nicolas Vahe, du kan købe det her

Fremgangsmåde:

  1. Smør rugbrød med svampe kompot
  2. Top med lam og balsamico
  3. Voila!

smørrebrød nicolas vahesmørrebrød nicolas vahesmørrebrød nicolas vahesmørrebrød nicolas vahesmørrebrød nicolas vahesmørrebrød nicolas vahesmørrebrød nicolas vahe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madguide til Budapest