Æble kompot

Den lækreste havregrød!

Havregrød

Havregrød kan for de fleste god forbindes med en kedelig tyk masse, som man ofte fik serveret som barn. Denne grød er et klart modspil til dette minde. Denne grød er dejlig cremet hvilket skyldes, at jeg har brugt mandelmælk. Jeg elsker grød, og efter min mening skal grød ligesom skyr og bananpandekager piftes lidt op så den bliver ekstra lækker. Jeg har piftet grøden op med min æblekompot og drysset lidt af min banan granola på toppen, det giver noget sprødhed til den cremede grød.

Havregrød (1 portion):

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl vand
  • 1 dl mandelmælk (kan erstattes af sødmælk, som også giver en dejlig cremet grød)
  • 1 knivspids salt
  • evt. noget til at søde lidt med
  • 1 tsk kanel
  • 3 spsk æble kompot til topping
  • Banan granola til topping

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle ingredienser sammen undtagen topping
  2. Lad grøden koge op og lad den koge ved middelvarme til grøden har den rigtige konsistens (jeg kan godt lide min grød lidt mere flydende)
  3. Top med kompot og granola

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble kompot