Salat med ferskner, feta og marinerede rødløg

Lørdags lækkerier: Chokolade havregrød med sirup, kakaonips og kokoschips

Chokolade havregrødChokolade havregrødChokolade havregrødChokolade havregrød

Når man siger “havregrød”, så lyder det først som en virkelig kedelig spise… Vi husker allesammen den lidt tykke havregrød, som man blev serveret til morgenmad, da man var lille. Hjemme ved os måtte man kun få choko-pops og alle de andre sjove morgenmadsprodukter i weekenden, ferien eller når min far ikke var hjemme – BONUS :D. Men hvis man i stedet for bare at spise “havregrød” i stedet spiser “chokolade havregrød med chokoladesirup toppet med chokoladegranola og kokoschips”, ja se så er det jo en helt anden ret! Det er jo nærmest en dessert – det synes jeg ihvertfald, hvorfor denne lækre chokoladehavregrød også er blevet en del af dette “lørdags lækkeri” indlæg. Så forkæl din nærmeste med denne lækre, lune grød i sengen og nyd din lørdag!

Chokolade havregrød med chokoladesirup, granola og kokoschips (1 portion):

  • 1 dl havregryn (brug glutenfrie hvis du ønsker en glutenfri grød)
  • 2 dl vand eller mælk eller halv af hver (mælk gør grøden mere cremet)
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk kakaopulver
  • 1 par dryp flydende sødemiddel (jeg brugte flydende sødemiddel fra Easis. Det kan købes i de fleste større supermarkeder

Topping:

  • Vaniljeskyr fra Cheasy
  • Kakaonips
  • Kokoschips
  • Sukkerfri chokoladesirup fra bodylap (kan købes online her)
  • Chokolade granola

Fremgangsmåde:

  1. Bland væske, gryn, salt og kakaopulver i en gryde
  2. Lad det koge op ved mellem varme. Tag gryden af varmen når grøden har den ønskede konsistens (jeg kan personligt godt lide den lidt tynd). Smag til med sødemiddel
  3. Top med den ønskede topping – enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med ferskner, feta og marinerede rødløg