Torskerognsdeller
Jeg ELSKER fisk og får det virkelig for sjældent i forhold til at jeg er så vild med det! Jeg er jo studerende og derfor kan det være en udfordring at finde på nogle billige fiske retter, da jeg ikke har råd til at købe friske lakse fileter to gange om ugen. Der findes faktisk billige fisk som tun og torskerogn, og derfor kom jeg på at lave disse lækre torskerognsfrikadeller. Jeg ved ikke med dig, men jeg er helt vild med en god gammeldags torskerogns-mad (specielt stegt i smør på panden) og derfor var disse frikadeller stegt i smør med remoulade lige efter min smag. Jeg spiste disse frikadeller med remoulade samt gulerodsstave og ærtepesto.
Torskerognsdeller:
- 1 dåse torskerogn
- 1 lille løg
- 2 spsk havregryn
- 1 spsk husk
- Salt, peber
- Et knivspids spidskommen (kan undlades eller andet krydderi kan bruges)
- Tilbehør: remoulade 🙂
Fremgangsmåde:
- Riv løget på et rivejern
- Bland alle ingredienserne sammen godt sammen
- Lad farsen hvile 15 min i køleskabet
- Form frikadeller og steg dem på en panden. Farsen er ikke ligeså fast som en almindelig frikadelle fars, derfor lad frikadellerne stege godt på den ene side inden du vender dem og derefter vend forsigtigt dellerne
- Server dem med remoulade og evt. ristet rugbrød
Ingen kommentarer endnu