Amerikanske pandekager uden mel og sukker

Krydderurte olie

Krydderurte-olieKrydderurte-olie

Denne olie er efter min mening genial! Den er fyldt med smag og kan tilsættes i uendelige mange retter og måltider. Olien er super nem at lave og en fantastisk ingrediens at have i sit køkken, fordi den hurtigt kan pifte en kedelig ret op. Olien er fyldt med smag, da den er fyldt med smagfulde krydderurter. Jeg har brugt purløg og persille, men her kan du sagtens være kreativ og tilsætte dine yndlings urter fx basilikum, dild, citronmelisse. Olien kan som sagt bruges i mange forskellige retter; dressing i en salat, marinade til kød eller som stegeolie til kød eller grøntsager. Jeg har brugt solsikkeolie, fordi den er neutral i smagen, men du kan sagtens bruge den olie du lige har i køkkenskabet.

Krydderurte olie:

  • 1 bundt persille (jeg brugte en hel “persilleplante” af dem man kan købe i supermarkeder)
  • 1/2 bundt purløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk salt (kan sagtens undlades, det mere en smagssag, men jeg brugte det for at give olien mere smag)
  • 3-4 dl solsikkeolie

Fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienserne i en minihakker eller blender
  2.  Opbevar olien i en flaske. Den behøves ikke at stå koldt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amerikanske pandekager uden mel og sukker