Saltede mandler – den ultimative snack
Jeg elsker virkelig salt mandler – det er den ultimative snack, som kan spises til enhver tid. Jeg har dem ofte med i madpakken som eftermiddagssnack sammen med tørrede figner, rosiner og tranebær. Jeg elsker nemlig det søde og det salte sammen! Saltede mandler er også perfekte som en fredags snack i stedet for fx chips. Jeg serverer dem ofte som appetizer sammen med gulerodsstave og ærtepesto – nemt, sundt og lækkert! Opskriften på disse mandler er ikke helt min egen opfindelse, men jeg har den fra denne hjemmeside.
Salt mandler
- 200 g mandler
- 2 dl varmt vand (ikke brand varmt)
- 3 spsk salt
- 1 spsk smør
Fremgangsmåde:
- Opløs saltet i vandet og tilsæt mandlerne
- Lad dem stå i 15 min i vandet
- Hæld vandet fra og spred mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir
- Bag mandler i ovnen i 20 min ved 150 grader. Smid smørret på mandlerne
- Efter 5 min tag mandlerne ud og rør godt rundt i dem, således at smørret fordeles på alle mandlerne. Sæt mandlerne ind i ovnen igen
- Lad mandlerne køle af
Ingen kommentarer endnu