Æble-hyben marmelade med kanel

Kylling i marinade af sennep, honning og timian

Marineret kyllingMarineret kylling

Kylling er noget jeg spiser rigtig meget, fordi det smager godt, men en bonus er også at det er nogle utrolige billige proteiner sammenlignet med fisk, som jeg også elsker! Jeg kan bedst lide når kylling smager af noget, og ikke bare den sædvanlige salt-peber krydret kylling. Derfor kom jeg på en senneps-honning marineret kylling med timian. Kyllingen har ligget 4-5 timer i marinaden, hvis du har travlt kan du også bare lade dem ligge ½-1 time. Dog er det den lange tid kyllingerne ligger i marinaden, der gør dem utrolige saftige. Vi spiste kyllingerne sammen med en salat, kryddersmør og hjemmebagt flute ? simpelt og lækkert.

Marineret kylling:

  • 500 g kylling
  • 2 tsk sød sennep (eller bare almindelig sennep)
  • 1 spsk honning
  • ½ tsk salt
  • 2 spsk raps olie
  • 10 små kviste af frisk timian (eller tørret)

Fremgangsmåde:

  1. Bland ingredienserne til marinaden i en pose
  2. Tilsæt kyllingen i posen, bind en knude og vend det rigtig godt
  3. Lad kyllingen ligge og marinere i 4 timer ca.
  4. Bag kyllingen i ovnen i 35-40 minnutter ved 190 (hold øje da det kan varierer i forhold til ovn typen)

Marineret kylling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble-hyben marmelade med kanel