Lørdags lækkerier: Krydret æblemos

Søndagsbagning – hvad skal du bage?

fuldkorns foccasia med soltørrede tomaterkanelknækbrød med kokosGrove gulerodsbollerrugboller med gulerodChokorugKernestykke med chokolade

Der var været utrolig stille her på bloggen det sidste stykke tid. Jeg har og er stadig presset af eksamen og job, så jeg har en stram planlagt kalender for at få det hele til at hænge sammen. Derfor har jeg heller ikke været så flittig med at ligge nye opskrifter op – hvilket jeg beklager. Oveni det brød min computer sammen for en uge siden, hvorfor jeg mistede en masse madbilleder…Jeg har noteret, at jeg har glemt hele to indlæg med lørdags lækkerier.
I denne weekend har jeg haft en fri weekend, hvor jeg har besøgt en flok dejlige veninder i København. Det har været utrolig dejligt bare at kunne slappe helt af og ligge bøgerne på hylden – både fysisk og psykisk.
Jeg elsker duften af i min lejlighed, når jeg bager! Jeg synes det er så hyggeligt. Jeg elsker især at bage i weekenden, hvor man har god tid og rigtig kan gå og hygge i køkkenet, mens man bager. Derfor har jeg lavet dette indlæg med en masse af mine bageopskrifter, som inspiration til et søndagsbageprojekt!

Boller og brød:

Søde bageprojekter: 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier: Krydret æblemos