Hjemmelavede rugstænger med søde og salte dip

Lørdags lækkerier: Banan-is med kokoschips og kakaonips

Bananis med kokoschips og kakaonipsBananis med kokoschips og kakaonipsBananis med kokoschips og kakaonipsBananis med kokoschips og kakaonipsBananis med kokoschips og kakaonipsBananis med kokoschips og kakaonips

Både i blogverdenen og på forskellige sociale medier florerer der rigtig mange billeder af den absolut fantastiske banan-is. Derfor har banan-is længe været på min blog to-do liste, men selvfølgelig også min to-eat liste 🙂 Jeg havde godt nok tænkt, okay hvor fantastisk kan sådan en is være? MEN der må jeg sige, at jeg blev overrasket, fordi hold nu op hvor smagte den lækkert! Den søde og cremede banan, chokoladen med knas og den sprøde, knasende topping af kokoschips og kakaonips – min mund var i himlen 🙂 Derfor er det simpelthen et sommer-must-try at lave en banan-is.

Banan-is med kokoschips og kakaonips (6 stk.):

  • 3 bananer
  • 120 g mørk chokolade med knas minimum 70% (jeg vil klart anbefale at bruge en af de mange mørke chokolader man kan få med knas af forskellig art, det giver bare lidt ekstra til isen!)
  • 6 is-pinde (kan købes i Søstrene Grene lige nu)
  • 1 håndfuld kokoschips (kan købes i helsekostbutikker, Matas samt større supermarkeder eller online her)
  • 5 spsk kakaonips (kan købes i helsekostbutikker, Matas samt større supermarkeder eller online her)

Fremgangsmåde:

  1. Skræl bananerne og skær dem i to
  2. Stik is-pinden ind i bananen
  3. Gør en dyb tallerken klar med kokoschips og kakaonips
  4. Smelt din chokolade over et vandbad. Brug en ske til at hælde chokoladen over bananerne og rul dem herefter i din topping
  5. Læg bananerne på et stykke bagepapir
  6. Lad chokoladen størkne og læg dine is i fryseren

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede rugstænger med søde og salte dip