Pesto snurrer - en guide til hvordan du laver snurrer

Hjemmelavet mayonnaise med hvidløg og persille

mayonnaise med hvidløg og persillemayonnaise med hvidløg og persillemayonnaise med hvidløg og persillemayonnaise med hvidløg og persille

Det er som om, at når der står hjemmelavet foran lyder det bare meget mere omfattende og avanceret ikke? 😉 Og det er det selvfølgelig også ofte, men jeg må dog sige, at hjemmelavet mayo er virkelig nemt! Du skal blot huske 1 vigtig ting: Hæld olien langsomt ned i æggeblommerne mens du pisker! That’s it. Så husk det!
Jeg lavede denne lækre mayo som tilbehør til disse lækre pesto snurrer, som skulle spises sammen med en omgang hvidvinsdampede muslinger med fløde – hold op en kongemåltid. Psst der kommer snart en opskrift på de hvidvinsdampede muslinger!
Du kunne også spise denne konge kombination (pesto snurrer og mayo) sammen med følgende:

Hjemmelavet mayonnaise med hvidløg og persille:

  • 2 æggeblommer
  • 1 3/4 dl raps olie eller en anden neutral olie
  • 1 hvidløg
  • 1,5 tsk fint salt
  • 1 tsk sennep (dijon eller almindelig stærk sennep)
  • 2 spsk finthakket persille

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggeblommer og salt godt sammen
  2. Hæld din olie i en tynd stråle ned til blommerne mens du pisker!
  3. Tilsæt hvidløg, sennep og persille og pisk det godt sammen
  4. Voila – hjemmelavet mayo! Det var da ikke så svært var det?

2 kommentarer

  • Gustav

    Det virkede overhoved ikke. Der er alt for meget olie i denne opskrift 🙂 Find en anden!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thefoodlover

      Hej Gustav
      Øv. Det er jeg ked af at høre. Jeg må lige kigge opskriften igennem igen 🙂
      BH

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pesto snurrer - en guide til hvordan du laver snurrer