Broccoli-couscous med æble, tranebær og hytteost
Denne salat smager dejligt med sødmen fra både æbler og tranebær, desuden er salaten utrolig mættende, da den indeholder hytteost, som har et højt indhold af protein. Brug den som tilbehør til kød eller som en dejlig mættende frokostsalat i din madpakke. Jeg fik denne salat som tilbehør til et lækkert stykke kød og bagte hokkaido fritter som tilbehør – en dejlig efterårs menu!
Broccoli-couscous med æble, tranebær og hytteost:
- 1 broccoli
- 2 æbler
- 1 håndfuld tranebær
- 2 spsk oliven olie
- 2 spsk hvidvinseddike (Jeg brugte en granatæbleeddike fra Urtekram)
- 1,5 dl hytteost
- 1 håndfuld græskarkerner
Fremgangsmåde:
- Varm en pande op og rist græskarkernerne indtil de begynder at hoppe. Stil dem til side
- Skær broccoliet i små buketter. Blend broccolien i små stykker. Hvis du ikke har en blender, kan du også hakke det, det tager blot lidt længere tid
- Bland olie og eddike godt og vend broccolicouscousen deri. Stil det til side
- Snit æblerne fint og vend dem samt de resterende ingredienser med broccolicouscousen
- Top med ristede græskarkerner
Jeg prøvede denne opskrift i dag, og den er virkelig god! Tusind tak 🙂