Gæsteindlæg fra Lifebynan: Asiatisk salat med peanut butter dressing og kyllingespyd

En forsinket international vaffeldag fejring!

Bedre sent end aldrig ikke sandt? Jeg er generelt stor fan af at fejre mad-relaterede ”højtider”. Og når jeg skriver ”højtider”, er det fordi, der nok er nogen, som ikke er helt enige i, at ”International Nutella dag”, ”International Pandekagedag” eller ”International Vaffeldag” er en højtid – MEN det er de i min optik! Og derfor skal de selvfølgelig fejres!

Her med et dedikeret indlæg til International Vaffeldag. Valfer er fantastisk spise – både den salte og søde version. Det er nemt at lave – fordi vaffeljernet klarer det meste af arbejdet for dig, og desuden inkluderer både den salte og søde version en masse lækker topping / fyld aka BONUS!

Topping til de søde vafler: 

Det bløde og søde:

Det sprøde:

De søde

international-vaffel-dag-og-opskrifter-paa-en-masse-vafler0-1

Chokoladevafler med rå chokoladesauce

vafler-med-jordbaersalsa0-1

Vafler med jordbærsalsa

De salte: 

international-vaffel-dag-og-opskrifter-paa-en-masse-vafler4-1

Spinatvaffel med spicy kylling og hytteost

vaffel-burger-med-quinoa-boeffer0-1

Vaffelburger med quinoabøffer

2 kommentarer

  • Wow det ser virkelig, virkelig lækkert ud!! Glæder mig til at følge med på din inspirerende blog! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thefoodlover

      Mange tak charlotte! Det gør mig bare så glad, når jeg får feedback fra læsere 🙂 Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteindlæg fra Lifebynan: Asiatisk salat med peanut butter dressing og kyllingespyd