En forsinket international vaffeldag fejring!
Bedre sent end aldrig ikke sandt? Jeg er generelt stor fan af at fejre mad-relaterede ”højtider”. Og når jeg skriver ”højtider”, er det fordi, der nok er nogen, som ikke er helt enige i, at ”International Nutella dag”, ”International Pandekagedag” eller ”International Vaffeldag” er en højtid – MEN det er de i min optik! Og derfor skal de selvfølgelig fejres!
Her med et dedikeret indlæg til International Vaffeldag. Valfer er fantastisk spise – både den salte og søde version. Det er nemt at lave – fordi vaffeljernet klarer det meste af arbejdet for dig, og desuden inkluderer både den salte og søde version en masse lækker topping / fyld aka BONUS!
Topping til de søde vafler:
Det bløde og søde:
- Hjemmelavet nøddesmør
- Rabarber kompot
- Krydret æblekompot
- Klassisk æblekompot
- Brombærmarmelade med chiafrø
- Hjemmelavet sund nutella
- Proteinrig nutella
Det sprøde:
- Ristede kokoschips
- Ristede nødder
- Hakket chokolade
- Sunde brændte mandler og kokosflager med kanel
De søde
Chokoladevafler med rå chokoladesauce
De salte:
Wow det ser virkelig, virkelig lækkert ud!! Glæder mig til at følge med på din inspirerende blog! 🙂